Advies

 

Veilig werken lijkt evident en makkelijk. Toch bevat de Welzijnsreglementering nogal wat wolfijzers en schietgeweren. Ziet u door het bos de bomen niet meer of hebt u een concrete vraag of probleem? Ook voor dit advies kunt u bij ons terecht.

De dagelijkse werkpraktijk is immers volatiel en uitdagend.

Naast de 10 meest gestelde vragen die u al op home-pagina las, is de kans niet onbestaand dat u met het volgende geconfronteerd wordt:

- Een sociaal inspecteur komt onverwacht bij u langs. Waar stopt de medewerkingsplicht en begint uw zwijgrecht?

- Er heeft zich een ernstig arbeidsongeval voorgedaan in uw onderneming. Wat is het verloop van de procedure? Wat kan/moet u op dat ogenblik doen. En is schadebeperking nog mogelijk?

- De externe preventieadviseur contacteert u over een werknemer die een uit de hand gelopen conflict heeft met zijn leidinggevende. Moet u meewerken met de preventie-adviseur of zwijgt u beter in alle talen?

- U werkt geregeld met derden, de zogenaamde contractors. Hebt u de juiste overeenkomsten gesloten en de nodige afspraken gemaakt?

Wij geven u geen ellenlang theoretisch advies, maar een duidelijk antwoord waarmee u meteen aan de slag kunt. Concreet en betrouwbaar.

"It is the key that opens the door that matters most, not the nature of the lock"
- Steve De Shazer -